Tarantino megint westernt rendez

A rendező legközelebb is egy westernfilmet fog csinálni, erről a The Tonight Show kedd esti adásában beszélt, bár a műfaján kívül csak annyit árult el a készülő filmről, hogy az nem a Django folytatása lesz.

"Imádom a westernfilmeket, és most hogy megtanultam, hogyan kell csinálni egyet, szeretnék készíteni egy következőt" - mondta Tarantino Jay Leno műsorvezetőnek. Mint mondta, már dolgozik a forgatókönyvön. Beszélt munkamódszeréről is. Általában délelőtt 10 körül kezd írni, és délután 5-6 körül hagyja abba. A munka után lazít egy kicsit, úszik egyet a medencéjében, és azon töpreng, hogyan lehetne még jobban megírni és megcsinálni a jeleneteket. Ami eszébe jut, leírja valahová, de este már nem dolgozik, inkább tévét néz, vagy elmegy valamerre szórakozni, másnap reggel pedig kezdődik az egész elölről.

A rendező legutóbbi filmje, a Django elszabadul két Oscar-díjat nyert, és Tarantino karrierjének eddigi legsikeresebb filmje lett. A 100 millió dolláros költségvetéssel készült western összesen 425 millió dollárt hozott a világ mozipénztáraiban.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.