Tankolja fel az új Tankcsapda-lemezt!

Három év után új nagylemezt jelentet meg az idén tagcserén áteső Tankcsapda. A Rockmafia Debrecen című album november 8-án jelenik meg, és kizárólag a Mol benzinkútjain lehet majd megvásárolni, meglepően olcsón, mindössze 990 forintért.

„Egy izmos, keménykötésű lemezt csináltunk, amin persze van néhány lazább pillanat is!” - így foglalja össze a lényeget a zenekar. Az új korongon szerepel majd a kislemezként már kiadott a Mi A F*sz Van? és a Hatalom Nélküli Rend, illetve tíz további másik szerzemény is.

Tankcsapda
Tankcsapda

Ez lesz a zenekar első stúdiólemeze, amelyet már az év elején érkezett Sidlovics Gábor gitárossal együtt rögzítettek. „Az év elején, már az első közös zenélgetések során érezhető volt a közöttünk lévő zenei összhang. Élveztük az előkészületek és stúdiózás minden pillanatát még úgy is, hogy ezzel párhuzamosan egész évben turnéztunk, és néha tényleg többet láttuk egymást, mint a saját családjainkat! De hát ilyen egy ’rakendrol’ banda élete, nem?” – írja honlapján a banda.

A lemez megjelenését követően indul a Tankcsapda Rock a nevem című őszi turnéja. Az első állomás november 10-én Miskolcon lesz, és december 29-én a hagyományos debreceni bulival zárul a Főnix Csarnokban.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.