Szűz – ezt írták a neve helyett a kávéspoharára

A 22 éves lányt először egy automata levéllel és két italutalvánnyal próbálták kiengesztelni.

Rosie Anderson egy londoni Starbucksba tért be, de ahelyett, hogy a nevével ellátott kávét kapta volna, a poháron Rosie helyett Virgin (vagyis szűz) állt - írja a Mirror.

A fogászati asszisztensként dolgozó nő egy epres Frappuccinót rendelt tejszínhabbal. A férfi barista - ahogy ez lenni szokott - megkérdezte a nő nevét. Rosie szerint ugyanakkor kizárt, hogy a Rosie-t bárki virginnek értse.

A lány csak távozás után vette észre, hogy mi történt, és borzasztó mérges lett. Lefényképezte az ominózus poharat és egy emailhez csatolva elküldte a kávézólánc ügyfélszolgálatának. Bocsánatra számított, de megint csalódnia kellett: csak egy automatikus válaszlevelet kapott.

Egy héttel később Rosie újabb levelet írt, ezúttal viszont már panaszt tett. A levélben megkérdezte, mit is értett pontosan a személyzet „szűz" alatt. A lány azt is leírta, hogy zavarba hozták és degradálónak érezte a megjegyzést. Ekkor kapta csak meg az utalványokat postán.

Később már a Starbucks is reagált az ügyre: egy szóvivőjük bocsánatot kért a lánytól. Rosie azonban hajthatatlan, és azt mondja, soha többet nem teszi be a lábát a kávézóba. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.