Szünetelhet az áramszolgáltatás Bács-Kiskun megye egyes részein

Bács-Kiskun megye Duna-parti településeinek egyes részein szünetelhet az áramszolgáltatás péntektől az áradás levonulásáig - tájékoztatta az EDF Démász szerdán az MTI-t.

A közlemény szerint a Dunán szerdától jövő péntekig magas vízállás várható, ezért a társaság szolgáltatási területén, a bajai üzemeltetési régióban több településrészt és ingatlanokat érinthet az árvíz. Egyes területek részben vagy egészben víz alá kerülhetnek, ezért ezeken - a vízszint emelkedésétől függően - az EDF Démász szünetelteti a villamosenergia-szolgáltatást.

Szünetelhet az áramszolgáltatás az árvíz miatt a következő helyeken: Harta (Duna-szigeti ingatlanok); Foktő - Meszes; Sükösd - Ósükösd; Érsekcsanád (Révcsárda és a Duna menti ingatlanok a töltés és a vízpart között); Baja (Méhész-fok, Dunafürdő, Nagy-Pandúr-sziget, Petőfi-sziget); Szeremle (Vadászház); Dunafalva (a Duna menti ingatlanok, zártkertek); Újmohács (a Duna-parti ingatlanok).

Az EDF Démász a szolgáltatás szüneteltetéséről plakátokon és a polgármesteri hivatalokon keresztül is értesíti az érintett fogyasztókat.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.