Szülei is zárt osztályra vitették volna az idős nő támadóját

Nem sokkal azután, hogy vasárnap délután minden előzmény nélkül leütöttek egy 78 éves nőt Budapesten a Keleti pályaudvarnál, a rendőrség a lakásán elfogta a támadót. A férfit sokan felismerték, és azt is tudni vélik, hogy a szülei is szerették volna már zárt osztályra vitetni.

S. Kálmán a szemtanúk beszámolója szerint minden előzmény nélkül ütötte ököllel arcon a nőt, aki épp a buszról szállt le a Keleti pályaudvarnál. Az idős hölgy összeesett, a szája is felrepedt, 170-180 centi magas és vagy 100 kilós támadója pedig teljes lelki nyugalommal átsétált a szemközti megállóba, megvárta az 5-ös buszt, és elment.

Az asszonyhoz a Blikk információi szerint egyedül egy kerékpárral közlekedő lány szaladt oda, aki látta ugyan a szemközt ácsorgó támadót, de egyedül nem mert szembeszállni vele.

A férfit másnap fogta el a rendőrség Károly körúti lakásán. A férfit a BKK kameráinak felvételei és a szemtanúk beszámolói alapján azonosították be.

A bulvárlap szerdán azt írja, S. Kálmánra a sajtóban megjelent képek alapján többen ráismertek. Van, aki azt mondja, gyakran látja a VII. kerületben a villamos vonalán, és még a családját is ismeri:

„Szülei dolgos, rendes emberek, édesapja egyik lábára sérülten még ma is szakmunkásként dolgozik. Maguk sem tudják, mit tesz sokszor a fiuk” – írta egy férfi.

S.-t állítólag az apja és az anyja is szerette volna már zárt osztályra vitetni.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.