Sztojka arra készül, hogy feladja magát

Levelet írt a körözött Sztojka Iván a szüleinek. A rendőrök is elolvasták. Sztojka állítólag azt írta, fel fogja adni magát a rendőrségen.

Nagy valószínűséggel feladja magát a rendőrségen a veszprémi gyilkosság miatt nemzetközi körözés alatt álló Sztojka Iván - tudta meg az MTI csütörtökön egy magát megnevezni nem kívánó enyingi lakostól.

A vasárnap óta szökésben levő férfi levelet írt szüleinek. A küldeményről tudomást szerzett a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság, a levelet elkérte a szülőktől, s azt továbbította a nyomozást koordináló Veszprém Megyei Rendőr-főkapitánysághoz - mondta el a Fejér megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A levél tartalmáról azonban Németh-Kész Mónika rendőr százados nem adott tájékoztatást.

Az MTI Enyingről származó információja szerint Sztojka a levélben úgy fogalmazott, hogy a bűncselekményt nem ő követte el, ő csupán rosszkor, rossz helyen volt ott, s fel fogja adni magát a rendőrségen.

Lakossági bejelentés alapján szerdán a Fejér Megyei Szent György Kórházban, csütörtökön pedig egy székesfehérvári, palotavárosi tízemeletes panelházban keresték a körözött bűnözőt, de egyik akció sem járt sikerrel.

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.