Irén egy ribanc - sztárok tweetjei a hurrikánról

Az amerikai sztárok a twitteren tették közre gondolataikat, imáikat és jókívánságaikat a tomboló Irénnel kapcsolatban.

A tegnap az Egyesült Államok keleti partjára lecsapó hurrikán keveseket hagy csak hidegen. Jó néhány amerikai sztár is megosztotta gondolatait, érzéseit, aggodalmait a twitteren.

Kirstie Alley nemes egyszerűsségel csak ennyit írt: "Irén egy ribanc...".

Denise Richards őszinte aggodalmát fejezte ki a keleti parton élők, és állataik iránt is, az ismert CNN riporter, Anderson Cooper háza miatt aggódott. A Transformers 3 sztárja, Josh Duhamel és a rapper, Sean John Combs, ismertebb nevén Diddy vagy P. Diddy azt írták, imádkoznak minden, a hurrikán által veszélyeztetett területen élőért. 

Lady Gaga kimondottan New York-ot említi, a várost a legerősebb helynek nevezte. A Szex és New York sztárja, Kristin Davies pedig örömét fejezte ki, hogy a New York-i taxisok a városból menekülők háziállatait is beengedték kocsijaikba. 

A Nagy Almára vasárnap reggel vad széllel és szakadó esővel csapott le az Irén hurrikán.

 

Turisták a Times Square-en, New Yorkban. A város felkészült Irén fogadására
Tourists pose for a picture atop of sandbags stacked in preparation for Hurrucane Irene in New York's Times Square, August 27, 2011. Hurricane Irene charged up the U.S. East Coast on Saturday toward New York, shutting down the city, and millions of Americans sought shelter from a huge storm that halted transport and caused massive power blackouts. REUTERS/Brendan McDermid (UNITED STATES - Tags: DISASTER ENVIRONMENT TRAVEL)
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.