Szörnyethalt előadás közben a Cirque du Soleil egyik akrobatája

Tizenöt méter magasból zuhant le szombaton Las Vegas-i előadásuk közben a legendás társulat egyik légtornásza, aki helyszínen életét vesztette.

A baleset az előadás vége felé történt, a 31 éves tornászt épp egy csatajelenetben kábelen húzták fel a magasba, amikor a biztosítóközél eddig ismeretlen okból kioldott és a nő a mélybe zuhant. A nézők pár pillanatig azt hitték, az esés is része a show-nak, de aztán leállt a zene és bejelentették, a produkciót félbeszakítják. A közönség közül többen beszámoltak róla, hogy a színpadról kiáltás és sírás hallatszott - írja a Daily Mail.

Sarah Guyard-Guillot Sassoon művésznéven vett részt a Ka című előadásban, és már több mint 20 éve dolgozott akrobataként.

"Teljesen összetörtem. Szeretném kifejezni együttérzésem a családnak. Az eset mindannyiunkat nagyon megrázott" - nyilatkozta a Cirque de Soleil alapítója, Guy Laliberte.

A társulat a hatóságokkal együtt vizsgálja a baleset körülményeit, amely az első haláleset volt a Cirque de Soleil 30 éves történetében.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.