Szökni próbált a gyilkossággal gyanúsított rendőr

A Budai Központi Kerületi Bíróság (BKKB) hétfőn előzetes letartóztatásba helyezte azt a X. kerületi rendőrt, akit azzal gyanúsítanak, hogy múlt csütörtökön megölt egy arab férfit Budapesten, a XVIII. kerületben - közölte a bíróság.

A BKKB E. Gábor, M. János, S. Ádám és P. László előzetes letartóztatásáról döntött, amely 2010. január 14-én jár le - írták.

A gyilkossággal gyanúsított 25 éves rendőr törzsőrmestert pénteken vették őrizetbe, Tóth Gábor Budapest főkapitánya azonnali hatállyal megszüntette a szolgálati jogviszonyát. Szombati kihallgatása során a volt rendőr szökni próbált, a Budapesti Nyomozó Ügyészség Belgrád rakparti épületének második emeletéről vetette ki magát, és medencecsonttörést szenvedett.

Az eddig nyilvánosságra került információk szerint a XVIII. kerületben egy arab származású férfit öltek meg, akinél sok pénz volt. A férfira két bukósisakot viselő ember támadt rá, egyikőjük egy lövést adott le a dulakodás közben. Az áldozat a helyszínen belehalt sérüléseibe, a támadók robogóval távoztak a tetthelyről.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.