Szívroham egy óriáshamburgertől

Meg van a "Szívroham Grill" első áldozata: egy férfi éppen egy hatalmas hamburgert fogyasztott, amikor rosszul lett és mentőt kellett hívni hozzá. Az étterem amúgy Amerika legegészségtelenebb ételeit árulja, egyes menük 8000 kalóriát is tartalmaznak. Összehasonlításképp, egy átlagembernek naponta 2000 kalóriára van szüksége.

A férfi hamburgerezni tért be abba a Las Vegas-i gyorsétterembe, amelynek szlogenje szerint ezekért az ízekért megéri meghalni. Az étlapon "Tripla bypass burger" néven szereplő szendvics 15 szelet bacont tartalmaz és nagyjából 20 centi magas, és ez csak a második legnagyobb hamburgerük - ezt gyűrte éppen a férfi, amikor hirtelen rosszul lett.

"Doctor" Jon Basso, a tulaj először azt hitte, hogy ugratják, amikor a nővérkék (így nevezik a pincérnőket) szóltak neki, hogy az egyik vendég mellkasi fájdalmakra panaszkodik. A férfi állítólag túlélte a szívrohamot.

A hely tavaly októberben nyitott és híres arról, hogy a lehető legegészségtelenebb ételeket szolgálja fel. A sültkrumplijuk bő dizsnózsírban készül, a legnagyobb hamburgerben 20 szelet szalonna van, zöldség csak mutatóban és az egész mintegy 1 kilót nyom, de kapható náluk filter nélküli cigaretta is.

 

Forrás: FOX News

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.