Szíven szúrták, meghalt a szolnoki nő

Mellkason szúrtak egy nőt hétfő délután a szolnoki Széchenyi-lakótelepen, az 52 éves áldozat belehalt sérüléseibe. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit három órán belül elfogták – közölte a mentőszolgálat és a rendőrség.
Kardos József, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) Észak-alföldi Mentőszervezet Jász-Nagykun-Szolnok megyei kirendeltségének vezető mentőtisztje a szolnoki Amadeus Rádió információját az MTI-nek megerősítve elmondta: az áldozat szívéig hatolt a szúrás. Tájékoztatása szerint a mentők rendkívül komoly beavatkozásokat végeztek a helyszínen, mindent megtettek, de az áldozat életét nem sikerült megmenteni.

A rendőrség a honlapján azt közölte: egy szolnoki lakásban megszúrtak egy 52 éves nőt, aki a helyszínen életét vesztette. Az első orvosszakértői vélemény és a rendőrök által beszerzett információk alátámasztották, hogy az asszony bűncselekmény áldozata lett. A szolnoki rendőrök a bejelentést követő három órán belül elfogták a város területén a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 47 éves szolnoki lakost.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.