Szinte senki sem nézi Lagzi Lajcsit a mulatós csatornán

Csak négy adást élt meg Galambos Lajos, alias Lagzi Lajcsi legújabb műsora, mely a másfél évtizede rettentő népszerű Dáridóra hajaz, és máris levették a műsorról – tudta meg a Blikk.

A bulvárlap úgy értesült, a Sláger Tv kényszerszünetre küldte az Egy est Galambos Lajcsival című műsort, mely áprilisban debütált a mulatós csatornán. Az ok: nem hozta az elvárt nézettségi adatokat, pedig a kilencvenes években volt, hogy a Dáridó egy-egy adását hárommillióan is nézték.

Galambos Lajos nyilatkozata szerint a műsor egyszerűen nyári szünetre megy, de a Blikk névtelen forrásától úgy tudja, a produkció nem vált be, így mindaddig nem tűzik újra műsorra, amíg jelentős változtatásokat nem hajtanak végre rajta.

A lap emlékeztet rá, hogy a formátum már a Muzsika Tv-n sem döntött csúcsokat, az átlagos nézettség 0,8 százalék körül mozgott (vagyis az abban az idősávban tévézőknek az egy százaléka sem volt rá kíváncsi), a Slágert Tv-n pedig még ezt az eredményt is alulmúlta 0,3 százalékos közönségaránnyal.

A csatorna tulajdonosának nyilatkozatából azonban arra lehet következtetni – írják –, hogy nem mondtak még le végleg Lajcsi műsoráról.

– A nyár folyamán ismétlések láthatók majd, aztán szeptemberben visszatérünk, de ennek nincs köze a nézettséghez – nyilatkozta Sándor Tünde.

A Blikk szerint a nyári szünet nem túl meggyőző magyarázat, hiszen épp szezonja van a mulatozásnak, ráadásul, ha tudták, hogy úgyis szünetre mennek, akkor miért áprilisban indultak el?

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.