Szexuális zaklatás miatt vettek őrizetbe egy bokszolót Rióban

A brazil rendőrség őrizetbe vette a marokkói Hasszan Szaadát, aki állítólag az olimpiai kiszolgáló személyzet két tagjával erőszakoskodott - tájékoztattak pénteken a helyi hatóságok. 

A 22 éves bokszolót 15 napra vették őrizetbe a rendőrség kérésére. Azzal gyanúsítják, hogy amikor két brazil szobalány takarította a bokszolók szobáját egyiküket a falnak szorította és megpróbálta megcsókolni, a másiknak megfogta a mellét és pénzt ajánlott neki, ha lefekszik vele - tudta meg az Independent. A még szerdán történt eset kapcsán Saada szerint mindössze annyi történt, hogy az egyik nő kért tőle egy marokkói zászlót és készítettek egy közös fényképet.

A bokszoló tagadja a dolgot. Ügyvédje, Paulo Freitas Ribeiro megpróbálja elérni, hogy elengedjék a félnehézsúlyú sportolót, akinek szombaton lenne meccse a török Nadir Mehmet Unallal - számolt be a CNN. Az őrizet elrendelését azzal indokolta a bíró, Larissa Nunes Saly, hogy a férfi ne befolyásolhassa a tanúkat, vagy támadhassa meg őket ismét.

A marokkói csapat vezetője szerint Szaadát nem tartóztatták le, hanem csak kihallgatják. A bokszoló ártatlan, és várják a vizsgálat eredményét.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.