Majmokat vádolt meg szexuális zaklatással

Egy huszonhárom éves nő elmondása szerint Gibraltáron az állatok az intim testrészeit tapogatták. A rendőrség arra kérte az áldozatot, azonosítsa a bikinijét letépő majmot. 

Melissa Hart vakációja alatt Gibraltárra látogatott, hogy ott megnézze a régió hírességeit, a berber makákókat. Arra azonban nem számított, hogy a majmok szexuálisan zaklatja őt.

A nő izgatottan nézte, ahogy két kisállat közelebb jön hozzá, és elkezdi őt tapogatni. A Mirror szerint az egyik majom letépte a fiatal nő bikini felsőjét, aki erre megrémült és sikoltozni kezdett.

A turisták csak nevetve nézték a támadást, de a nő számára nem volt vicces a dolog: „Úgy éreztem teljesen tehetetlen vagyok, mikor a két majom elkapott, és a legintimebb testrészeimet tapogatták" – meséli Melissa, aki szerint a turisták azt hitték csak egy vicc az egész, miközben a majmok szexuálisan bántalmazták.

A nő sikolya a park felügyelőjét is riasztotta, aki azonnal kiszabadította őt a majmok karmai közül, és kérte: tegyen rendőrségi feljelentést az ügyben.

A helyi hatóságok a brit nő kihallgatása után elmondták, nem tehetnek semmit a majmok ellen, mivel azok vadon élő állatok, és nem követtek el bűncselekményt. Az egyik rendőr arra kérte a nőt, hogy ha valóban megtörtént az eset, azonosítsa az elkövetőt. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.