Szexbolt nyílik az iszlám legszentebb városában

A saríának (iszlám jog) is megfelelő szexbolt nyílhat hamarosan Szaúd-Arábiában.

Egy holland erotikus eszközöket árusító cég, az El Asira az iszlám legszentebb városában, Mekkában nyitná meg üzletét. A város arról híres, hogy évente több millió muszlim zarándokol el, hogy teljesítse az iszlám vallás ötödik pillérét. Minden muszlim kötelessége, hogy életében legalább egyszer elvégezze a mekkai zarándoklatot.

A szexshop alapítója, Abdelaziz Aouragh már tavaly jelezte azon ambícióját, hogy Szaúd-Arábia szent városában is boltot nyitna. Az üzlet hamarosan el is készül.

Az Independent értesülései szerint a muszlim egyházi vezetők és a szaúdi sejkek már szabad utat adtak a boltnak, amely megfelel a helyi törvényeknek és szokásoknak.

A bolthálózat vezetője elmondta, hogy a Mekkában árusított eszközöknek semmi köze nem lesz a felfújható babákhoz és vibrátorokhoz. Aouragh hozzátette, olyan termékeket fognak árusítani, amelyek fokozzák az érzékiséget.

Bár a női szabadságjogok szigorúan korlátozottak Szaúd-Arábiában - például a ruházkodás területén - az El Asira azt szeretné elérni, hogy a nők több csodálatot és szeretetet kapjanak azáltal, hogy javul a házas életük.

Az áruház honlapján is megvásárolhatóak a saría törvényekkel összhangban forgalmazott termékek, melyek megfelelnek a szexualitás, az érzékiség, sőt az iszlám spiritualitás igényeinek is.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.