Szexrabszolgákat csináltak a magyar nőkből

Százhúsz magyar szexrabszolgát tartott ki az az angliai bűnszervezet, amelynek vezetőit pénteken állították bíróság elé Nagy-Britanniában – írja a Blikk.

Á. Krisztián (33) és nővére, Á. Szilvia irodai munkára és bébiszitter állásokra jelentkező magyar nőket csalt ki Angliába, hogy aztán óránként 15 és 40 ezer forint közötti összegért bocsássák áruba a testüket – írja a bulvárlap.

Az áldozatoktól elvették az útlevelüket és megfenyegették őket, hogy engedetlenség esetén feledik a családjaik előtt, hogy prostituálták magukat.

– Az áldozatok súlyos traumát szenvedtek, szorongásuk még akkor sem csillapodott, mikor utólag elmesélték nekünk a történteket. Az egyik rendőrségi tolmács sírva is fakadt, miközben a lányok a velük történt borzalmakat ecsetelték – mondta Alan Clark nyomozó az Ilford Recorder című helyi lapnak.

Az egyik magyar gyanúsított, Á. Krisztián egy alkalommal például erőszakos szexre kényszerített egy nőt azért, mert pizzát rendelt a borbélyházba. A lány súlyos sérüléseket szenvedett.

A rendőrség szerint a bűnbanda legalább egymilliárd forintnyi hasznot szerzett azáltal, hogy a fogvatartott lányoknak egyenként naponta akár 20 ügyféllel is foglalkozniuk kellett. Hogy igen jól ment az üzlet, azt bizonyítja az is, hogy a futtatók London legelegánsabb részeiben béreltek apartmanokat és luxus életet éltek.

Á. Szilviát Budapesten fogták el, majd kiadták Nagy-Britanniának. A nő a magyar fővárosból közvetített ki 18-45 év közötti nőket. Á. Krisztián, az indiai Vishal Chaudhary-t és még három társukat a bíróság bűnösnek találta az ellenük felhozott vádakban, de büntetésükről még nem döntöttek.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.