Szexi fehérneműkben pózol az ex-Spice Girl

Geri Halliwell-ről az utóbbi időben nem sokat hallani. Pedig 2011-ben fürdőruhákat tervezett a Next Underwear számára, most pedig ő lett a Next arca.

– 2011-es év igazán izgalmasnak ígérkezik. Épp most rukkoltam elő a Nextnek tervezett fürdőruha-kolleciómmal. Bikiniket és strandruhákat terveztem. Valójában egészen elképesztő élmény volt látni, hogy az, amit terveztem, életre kel. Még nagyobb élmény lesz látni, hogy valaki viseli a darabokat! A cuccok mindenkinek hetyke melleket és kisebb popsit varázsolnak. – írja honlapján az egykori Spice Girl.

Az énekesnő már 2002-ben sem idegenkedett a fehérneműs pózolástól.
British singer Geri Halliwell performs "It's Raining Men" at the NRJ music award in Cannes January 19, 2002. Halliwell took best international song honors for the hit. REUTERS/Vanina Lucchesi/Pool

Kollekciója után pedig most ő lett a Next arca, vagyis most ő pózol szexis fehérneműkben, miközben a márkát promotálja. Az énekesnő úgy gondolja, modellként való feltűnése majd bátorságot ad a többi nőnek is. A fehérnemű-kollekció 2012 tavaszán jelenik majd meg az üzletekben.

A Genius Beauty beszámolója szerint lesznek retro darabok, állatfigurás fehérneműk, és persze világos rózsaszín alsóneműk is Valentin-nap alkalmából. Az énekesnő ráadásul maga is részt vett a kollekció tervezésében. Olyan fehérneműt szeretett volna, ami a melleket nagyobbnak, a popsit pedig kisebbnek mutatja. Halliwell azt mondja, érzi és megérti a női testet. Azt szerette volna, ha olyan fehérneműt terveznek, mely nem csak a hölgyeknek, hanem a férfaiknak is tetszik.

Geri Halliwell modellként való feltűnése azért bír nagy jelentőséggel, mert sokáig küzdött súlyával. Bulimiás volt, és csak nehezen tudott felépülni betegségéből. A Nextnek köszönhetően azonban most az egész világnak megmutatja, hogy köszöni szépen, jól van, és hogy végre kibékült saját magával.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.