Szexet akart áldozatától az ivádi gyilkos

Közösülni akart gyilkosa azzal a 18 éves lánnyal, akinek holttestét március 6-án reggel találták meg Ivád külterületén. A gyilkossággal gyanúsított férfit letartóztatták. Mint kiderült, ismerte korábbról áldozatát.

K. Zsoltot Nagybátony közelében fogták el április 2-án. A 37 éves salgótarjáni férfit azzal gyanúsítják, hogy megölt egy 18 éves lányt Ivád mellett. Kihallgatásán a férfi beismerte a gyilkosságot, indítéka az volt, hogy le akart feküdni a fiatal lánnyal, akivel korábban egy utcában lakott. A lány halálát a fejére mért nagy erejű ütések okozták, szexuális erőszak nem történt.

A Heol úgy tudja, a férfi büntetett előéletű, korábban is követett már el erőszakos bűncselekményeket, nemi erkölcs elleni bűncselekményt is.

A gyilkos rendőrkézre kerítése érdekében 2 millió forintos nyomravezetői díjat ajánlottak fel, ám a nyomozás során a rendőrségnek sikerült beazonosítania az elkövetőt. A gyanúsított elfogásához ötven köztéri kamera felvételét vizsgálták át, több száz óra anyagát tekintették meg.

K. Zsolt éppen autóját vezette, amikor lekapcsolták. Ekkor vele volt az élettársa is. Arra a kérdésre, hogy a nőnek volt-e tudomása a bűncselekményről, a nyomozók még keresik a választ.

Szombaton az Egri Járásbíróság elrendelte a 37 éves K. Zsolt letartóztatását.
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.