Pornót vetítettek a lisszaboni reptéren

A repülési információk helyett egy rövid ideig soft pornót nézhettek a csomagjaikra váró utasok a lisszaboni reptéren október 19-én, hajnali három körül. A szokatlan műsor nem valamelyik alkalmazott tréfája volt – tudta meg a Yahoo News.

Sikamlós jeleneteknek lehettek szemtanúi a csomagkiadó szalag mellett várakozó utasok néhány percig a lisszaboni repülőtéren. A kivetítőn egy férfi és egy nő volt látható, amint épp nemi életet élnek. Az egyik utas természetesen azonnal előkapta a mobiltelefonját, felvette a jelenetet, és azonnal fel is töltötte az internetre. A rövid videóban jól látszik a kivetítőn futó pornó, és hallani lehet a várakozó utasok nevetését az egyébként meglehetősen kihalt csarnokban.

A reptér szóvivője elmondta, hogy a pornót nem szándékosan játszotta be valamelyik vicces kedvű alkalmazott, egyszerűen az történt, hogy a tévé egy általános portugál csatornára volt kapcsolva, ahol ebben a korai órában épp egy könnyed felnőtt filmet sugároztak. A szóvivő hangsúlyozta, hogy ez nem egy pornócsatorna volt, és ahogy észlelték a problémát, leállították, elkapcsolták a műsort.

Bár senki nem tett panaszt az arcpirító műsor miatt, a reptér megígérte, hogy ilyen többé nem fordul elő.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.