Szerződéssel várja Stohlt az RTL Klub

Szakmailag és anyagilag is kiemelkedő ajánlattal várják a csatornánál szabadulása után a jelenleg börtönben ülő színészt a Bors információi szerint.

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója is megerősítette a hírt, hogy a jelenleg börtönben ülő színésznek szabadulása után biztos helye lesz a csatornánál.
– Műsortervekről nem szeretnék beszélni, de Stohl Andrást természetesen visszavárjuk – mondta a programigazgató a Borsnak.

Stohl András érkezik a Nagy Ignác utcai Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet épületéhez
Stohl András érkezik a Nagy Ignác utcai Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet épületéhez. A színész megkezdte tíz hónapos börtönbüntetését. Stohlt később szállítják át arra a helyre, ahol büntetését tölti majd; sajtóhírek szerint ez a tököli börtön lesz. A színész legkorábban - jó magaviselet esetén - öt hónap múlva szabadulhat. MTI Fotó: Beliczay László

A lap egy névtelen forrásra hivatkozva azt írja, nagy tervekkel készül az új szezonra az RTL Klub, és ez nem csak az anyacsatornára, hanem az RTL2-re is vonatkozik. Az új csatorna várhatóan jövőre indul, és a bennfentes szerint népszerű műsorvezetőkkel és nézőcsalogató show-val akarják majd fellendíteni. Szerinte elképzelhető, hogy a korábban nagyon sikeres Szombat esti lázat hozzák majd vissza, és kézenfekvőnek tartja, hogy Stohl András ide tér majd vissza.

A színészt szeptember elején ítélte jogerősen tíz hónap letöltendő börtönbüntetésre a Pest Megyei Bíróság ittas vezetés miatt, és október 5-én vonult börtönbe.
Öt hónapot mindenképpen börtönben kell töltenie, de jó magaviselet esetén márciusban szabadulhat.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.