Szerdán is marad a szürke, esős idő

Csütörtökig még várni kell a napsütésre, pénteken pedig ismét 30 fok körül alakul majd a csúcshőmérséklet.

Szerdán is a térség felett lévő légörvény alakítja még időjárásunkat, hatására sokfelé előfordulhat zápor, zivatar. Az északi-északkeleti szelet élénk, olykor erős lökések kísérhetik. Fülledt lesz az idő, 20 és 27 fok közé melegszik a levegő, de zivatarokat követően hirtelen visszaeshet a hőmérséklet - írja előrejelzésében az Időkép.hu.

Csütörtökön már kevesebb helyen, elsősorban a Duna vonalán és az attól keletre eső területeken alakulhat még ki zápor, zivatar. Eközben a Dunántúl nagy részén felszakadozik a felhőzet, ott napos idő várható. 25 és 28 fok közé melegszik a levegő.

Pénteken lassan melegedni kezd a levegő, a délutáni gomolyfelhőkből elszórtan számíthatunk záporokra, zivatarokra. Mérsékelt légmozgás mellett 27-32 fok várható. Hajnalban 14-18 fok közé hűl a levegő.

Kettős fronthatás terheli szervezetünket

Szerdán továbbra is kettős fronthatás érvényesül majd, ami a mindkét frontra érzékenyeknél kellemetlen panaszokat okozhat. Jelentkezhet fejfájás, migrén, mellkasi fájdalom, zöldhályogos rohamok, reumatikus, ízületi és kopásos eredetű fájdalmak felerősödése, görcsös panaszok. Tompábbak, fáradtabbak lehetünk, a reflexek és reakcióidő csökkenhet.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.