Szépsége miatt bántalmazták társai a tinilányt

A 13 éves Vlada Kholodot iskolatársai pocsolyába lökték, arcát a koszos vízbe nyomták, majd meg is köpködték büntetésül azért, mert „túl szép" – tudta meg a Daily Mail.

Az eset, melyet a bántalmazók levideóztak és feltettek egy közösségi portálra, Oroszországban, Korkinóban történt. A lányt és az elkövetőket a tanáraik azonosították, amikor megtekintették a VKontakte közösségi portálon keringő videót. Az elkövetőket, négy 14-16 éves lányt állítólag már megbüntették és bocsánatkérésre kötelezték - tudta meg a Daily Mail.

A lányok azt állították, Vladát azért büntették meg, mert szüleiket szidta, a bántalmazott lány szerint viszont a valódi ok a féltékenység volt. Az egyik lányt, Olga Gusevát (16) az bosszantotta fel, hogy a barátjának megtetszett Vlada, akit a fiú látványosan meg is bámult többször.

Miután a féltékeny lányok bocsánatot kértek tőle, Vlada az egész iskola elé kiállva felemelhette hangját a szekírozás és a bántalmazás ellen. Barátai, akik a videót is látták, úgy vélik, a 13 éves lány nagyon bátran viselkedett, amiért a szemébe tudott nézni támadóinak és ezért tiszteletet érdemel.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.