Szelfizés közben halt meg három indiai fiatal

Három diák halt meg Indiában, amikor vakmerő szelfit akartak csinálni egy közeledő vonat előtt.

A 20 és 22 év közötti főiskolás fiúk hétfőn, a köztársaság napján a Taj Mahalhoz indultak. Az állomáson készíteni akartak egy közös szelfit egy vonattal a háttérben, így a peronra ugrottak, csakhogy épp feléjük robogott egy az ellenkező irányba tartó vonat.

„Épp fényképezkedni szerettek volna, amikor látták a Delhi-Mathura vonalon feléjük közeledő vonatot, így gyorsan a másik peronra ugrottak. Sajnos ott is épp jött egy vonat, amelyik az ellenkező irányba haladt” - mondta Arvind Kumar Singh rendőrtiszt a The Telegraph újságírójának.

A három fiú, Yakub, Iqbal és Afzal szörnyethalt. Negyedik társuk, Aneesh épphogy megúszta a balesetet. Mint mondta, a képet fel akarták tölteni az egyik népszerű közösségi oldalra.

Nem ez az első eset, hogy valaki szelfizés közben veszti életét. Tavaly augusztusban egy fiatal mexikói fiú fegyvert a fejének szegezve szeretett volna képet készíteni magáról, ám a pisztoly elsült. Barátai elmondták, a fotót a Facebookra szánta.

Nem sokkal az eset után egy lengyel pár lelte halálát a "tökéletes" kép elkészítése közben. Épp gyerekeikkel pózoltak, amikor a felnőttek megcsúsztak egy portugáliai szirt tetején és a mélybe zuhantak. Tavaly novemberben egy huszonéves fiatal lány szerette volna lefotózni magát Sevilla híres hídján, a Puente de Trianan, de lezuhant és belehalt sérüléseibe.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.