Szeles és fülledt lesz a szerda

A tegnapinál valamivel hűvösebb, ugyanakkor még mindig fullasztó időben lesz részünk, amit záporok, zivatarok fognak enyhíteni.

Szerdán további záporok, zivatarok kialakulására kell számítani. A keleti-északkeleti, valamint a délnyugati határ mentén hevesebb zivatarok is lehetnek. Zivataroktól függetlenül is többfelé szeles időben lesz részünk. Délután 21-28°C várható, keleten lesz a melegebb.

Az Időkép előrejelzése szerint holnap eleinte számíthatunk több-kevesebb napsütésre, majd délnyugat felől megnövekszik a felhőzet, és délutántól ismét egyre többfelé kialakulhat zápor, zivatar. A szél élénk lehet, délután 21-29°C-ot mérhetünk.

Pénteken sokfelé kell számítani záporok, zivatarok kialakulására, több helyen jelentős mennyiségű csapadék is hullhat. Az északi-északnyugati szelet élénk, zivatarokban erős lökések kísérhetik. Délután 20-26 fokra számíthatunk.

Szombaton még többfelé kell számítani záporok, zivatarok kialakulására, majd vasárnap már országszerte több lesz a napsütés, és csak néhol alakulhat ki futó zápor. Ezzel együtt melegszik az idő, a hét utolsó napján újra mérhetünk 30°C-ot.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.