Szeles és fagyos napok jönnek

Pénteken főként délnyugaton, délen várható csapadék, délnyugaton jelentősebb mennyiségű hó is hullhat, máshol havas eső, eső lehet a jellemző. A reggeli órákban helyenként ónos eső is előfordulhat. Északon viszont naposabb maradhat az idő. A többfelé erős, viharos északkeleti szélben hajnalban +1, -7, nappal -1, +6°C várható.
Az Időkép előrejelzése szerint holnap eleinte még délen havazhat, de napközben észak felől egyre többfelé felszakadozik a felhőzet, kisüt a Nap. Még kissé szeles marad az idő. Hajnalban a derültebb tájakon -7, -9°C is lehet, délután -1, +3°C várható.

Vasárnap egy erős hidegfront hoz többfelé viharos szelet és hózáporokat, keleten akár tartósabb hóesést. Néhány hevesebb hózáport akár mennydörgés, villámlás is kísérhet. Reggel helyenként -10 fokot is mérhetünk, nappal -1, +3°C várható.

Hétfőn elszórtan, kedden nyugaton számíthatunk hózáporokra, kisebb havazásra, ugyanakkor több-kevesebb napsütés mindenhol várható. Hétfőn még viharos lesz a szél. Kemény hajnali fagyok jönnek, többfelé napközben is fagyhat.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.