Székesfehérvári kábítószerügy: nőtt a gyanúsítottak száma

A 25 éves székesfehérvári drogfogyasztó nő vasárnapi halála után indított büntetőeljárásban folyamatosan bővül a gyanúsítottak köre: öt embert kábítószer-birtoklásért, hatot pedig kábítószer-terjesztés miatt fogtak el - tájékoztatta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Németh-Kész Mónika közölte: öt embert fogtak el és hallgattak ki gyanúsítottként: két férfit és egy nőt kábítószer birtoklása, két férfit kábítószer-kereskedelem miatt. Utóbbiakat bűnügyi őrizetbe vették, majd szerdán a Székesfehérvári Járásbíróság elrendelte előzetes letartóztatásukat.

Rajtuk kívül hétfőn és kedden újabb két székesfehérvári férfit kábítószer-birtoklás, másik két, szintén székesfehérvári férfit kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt fogtak el. Utóbbiakat bűnügyi őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Szerdán a nyomozók újabb két drogterjesztőt fogtak el. Velük kapcsolatban a rendőrség későbbre ígért bővebb tájékoztatást.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap este közölte, hogy meghalt egy kábítószer-fogyasztó nő vasárnap hajnalban Székesfehérváron. A nő az élettársa, valamint egy másik nő és egy férfi társaságában volt. Mindhármukat gyanúsítottként hallgatták ki kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt.

A házkutatás során a lakásban "Y" lenyomatú tablettákat, valamint fehér port foglaltak le. A tablettákról az előzetes szakvélemény megállapította, hogy extasy, a fehér port tovább vizsgálják.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja a jelenlegi és a korábbi halálesetek között felmerülő esetleges összefüggéseket.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.