Szebeni István otthon volt, amikor a Híradóban káromkodott

A műsorvezető elismeri, hogy hibázott, de azt nem érti, hogy káromkodása hogy kerülhetett élő adásba, mert a műsor felvételről ment.

"Egyértelmű, hogy nagyot hibáztam. Ezt nem tagadom, de tudni kell, hogy a Híradó nem élőben ment. Én már otthon voltam, amikor leadták"- nyilatkozta Szebeni István a Hír24-nek.

Mint mondja, a hétfő éjszakai Híradót, mely éjfél után került adásba, korábban vették fel. Az egyik bírósági tárgyalással kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy másnap folytatódik, viszont így azt kellett volna mondania, hogy "ma" tárgyalják tovább, ezért káromkodott. Azt ő sem érti, hogy kerülhetett adásba a felvétel.

Az MTVA tegnap közleményében azt írta, elfogadhatatlannak tartják, hogy a közmédia Híradóiban, akár adásban, akár a stúdióban, akár a kollegák közötti kommunikációban ilyen stílusú párbeszéd előforduljon, ezért Szebeni István műsorvezetőt azonnali hatállyal felfüggesztették és gyorsított eljárás keretében kivizsgálják az ügyet, majd annak eredményeként hozzák meg a végső döntést az illetékesek. "Az a kolléga, aki felelőse annak, hogy az elfogadhatatlan tíz másodperces anyag adásba került, szintén súlyos következményekre számíthat a vizsgálat után" - tették hozzá.

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.