Száznál több férfival kényszerítettek prostitúcióra egy 15 éves lányt

A rendőrség szerint kezdetben önként vállalta a lány a prostitúciót, később kényszerítették rá. Sokszor a gyergyószentmiklósi iskola mosdójában folyt a szexuális kapcsolat.

15 éves gyergyószentmiklósi lányt kényszerítettek diáktársai szexuális kapcsolatokra. A Szfintu Nikoláé líceumban tanuló lány állítólag már huzamosabb ideje prostituált, az édesanyja azonban csak akkor szembesült ezzel, amikor verésnyomokat talált a lányán. A rendőrség szerint kezdetben önként vállalta a lány a prostitúciót, később kényszerítették rá.

Akár száznál is több férfival lehetett szexuális kapcsolata a csupán 15 éves lánynak. Legalábbis ezt mondják a helyiek. Főként diáktársainak, de az is elképzelhető, hogy felnőtt férfiaknak is nyújtott szolgáltatásokat apróbb ajándékokért. Ezt még vizsgálja a rendőrség. „Jelen pillanatig elmondhatom, hogy az érintett lány vallomása alapján és a mi vizsgálataink során 12 fiatalt azonosítottunk, akik mind diákok és feltehetően szexuális kapcsolatot létesítettek a 15 éves lánnyal” - mondta a Hargita megyei rendőrség szóvivője.

A rendőrség most azt vizsgálja, hogy a 15 éves lány saját akaratából cselekedett-e vagy kényszerítették rá. A lányt többször meg is verték. A gyanúsítottak listáján szerepel egy diáklány is, aki vélhetően azért bántalmazta iskolatársát, mert valakinek beszélt a tetteiről.

Az eddigi vizsgálatok során kiderült, hogy a 15 éves lány az iskola mosdójában folytatott alkalmi szexuális viszonyokat kezdetben önként, később állítólag kényszerből cselekedett. A Híradó megkeresésére az iskola igazgatósága nem akarta kommentálni az ügyet, a vizsgálat befejezéséig senki nem akar nyilatkozni.

Az ügyben kiskorúval létesített szexuális aktus, valamint testi sértés miatt folytatnak eljárást. Egyelőre még a hatóságok sem tudják, milyen büntetést kaphatnak az elkövetők.

(Hirado.hu)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.