Százméteres szakadéba zuhant egy kisfiú Svájcban

Életét vesztette egy hétéves angol kisfiú a svájci Alpokban. A szüleivel síelő gyerek letért a kijelölt pályáról, eltévedt és lezuhant egy szikláról.

A kisfiú a Genftől harminc kilométerre lévő Flaine síparadicsomában üdült a családjával, a tragikus baleset a síelés utolsó napján történt - írja a Daily Mail.

A gyerek kérte az anyját, hogy az utolsó kört egyedül csinálhassa meg, a kisfiú azonban letért a kijelölt pályáról és pánikba esett. Megpróbált visszajutni a pályára, közben elhagyta a síléceit is, az egyik sziklán azonban megcsúszott és a mélybe zuhant. Más oldalak arról írnak, a kisfiú a szüleivel volt, ám hirtelen nem látta őket a pályán, megijedt és rossz irányba fordulva jutott el a sziklához. 

Az anya azonnal elkezdte keresni a kisfiát, rögtön értesítette a hatóságokat is, a speciális mentők két órával később találták meg az összezúzott kis holttestet a szakadékban. A gyerek közel száz métert zuhant.

A terület nagyon veszélyes, telis-tele van sziklákkal, a mentők is csak egy csörlő segítségével tudták kiemelni a holttestet.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.