Szatír garázdálkodik a Szegedi Tudományegyetemen

Hetek óta egy szatír riogatja a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának diáklányait. A férfi a folyosón végzett önkielégítést, de a mosdóban is feltűnt már – tudta meg a Délmagyarország.

A lap több forrásból úgy értesült, hogy a magamutogató férfi már többször is feltűnt az intézmény Egyetem utcai épületében az elmúlt hetekben. A biztonsági szolgálat már beazonosította és tettre készen várja újbóli feltűnését, addig azonban házon belül nem sokat tehetnek. Magas, fekete bilifrizurát, fekete hátizsákot és terepzöld kabátot viselő férfi – írta le az egyetem egyik hallgatója a szatírt.

A Facebookon több lány is beszámolt róla, hogy látta a férfit. Volt, aki a Petőfi Épületben, az amerikanisztika tanszéknél, másvalaki a szláv, illetve az olasz tanszéknél. Állítólag egy alkalommal a folyosó közepén végzett önkielégítését többek szeme láttára, illetve egy koedukált kézmosó helyiségben is látták, ahogy (valószínűleg) a nemi szervét mosta a csap alatt.

A férfi egyébként nem ért hozzá senkihez, amikor felbukkan zavartan viselkedik, és ha műár túl nagy figyelmet kapott, felszívódik.

A lap kereste az egyetem dékánját, de Szajbély Mihályt nem kíván nyilatkozni, amíg a férfit el nem fogják. Hallgatók azt mondják, a rendőrség már járt a bölcsészkaron, visszanézték a biztonsági kamerák felvételeit és személyleírást kértek. Arról, hogy tett-e bárki feljelentést az ügyben, a a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság még nem adott tájékoztatást.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.