Szarvas repült az utasok közé

Szarvassal ütközött csütörtökön a Kapos Volán egyik busza. Az állat berepült a szélvédőn és ijedten szaladgált a járműben - adta hírül a sonline.hu.

A Somogy megyei hírportál beszámolója szerint ma délután, menet közben egy nagy szarvas vágódott Nagybajom közelében a Kapos Volán egyik autóbuszába.

Egy szemtanú elmondása szerint a busz szélvédője valósággal berobbant, majd a vad az utastérben termett, és le-föl rohangált a járműben.

"Az egész olyan volt, mintha egy autóról leesett volna egy nagy zsák, és az repült volna a busznak" - idézte fel a híroldalnak az esetet a kapospulai nyugdíjas, aki Nagykanizsáról Kaposvárra utazott. Mint mondja, az utasok rettenetesen megijedtek, csodával határos módon nem történt súlyos sérülés, ugyan a szarvas csapkodott a fejével, de az emberek lehúzták a fejüket, a sofőr pedig azonnal leállította a buszt, kinyitotta a hátsó ajtót, így az állat elmenekülhetett.

A Kapos Volánnál a sonline.hu kérdésére megerősítették, hogy a Nagykanizsa-Kaposvár között közlekedő autóbuszjárat fél egykor Böhönye és Nagybajom között egy szarvassal ütközött.

"A szarvas az út melletti erdőből féktávolságon belül ugrott az autóbusz elé, majd az első szélvédőnek ütközött és a jármű utasterébe csapódott" - közölte Eigner János, a cég megbízott személyszállítási igazgatója.

Hozzátette, az autóbuszvezető azonnal megállt, a szarvas pedig a nyitott ajtón keresztül elhagyta az autóbusz utasterét. A járaton 10-15 fő utazott, akik nem sérültek meg a balesetben.


Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.