Bárkivel szakítanak egy kis pénzért cserébe

Egy ausztrál nővér, Kristy Mazins azok számára kínál megoldást, akiknek nyűg a szakítás, és nem akarnak keresztülmenni az indokkeresés, veszekedés, vádaskodás hosszadalmas procedúráin – írja a The Telegraph.

Bocs, de vége! elnevezésű cége a szakítások széles skáláját kínálja. 5,50 fontért telefonon vagy e-mailben közlik a gyanútlan áldozattal, hogy mától ismét szingli. Kétféle standard SMS közül választhatnak az ügyfelek.

"Úgy érzem, hogy nagyon különbözőek vagyunk. Nem a te hibád, hanem az enyém. Nincs már meg köztünk a kémia. Remélem, hogy jól leszel. Attól még lehetünk barátok."

"Hogy mertél így bánni velem! Vége, és nem is lehetnék boldogabb. Jobbat érdemlek nálad! Soha nem találsz még egy olyat, mint én!"

De írhatnak saját üzenetet is. Ha ez személytelennek tűnik, akkor befizethetjük a partnerünket egy telefonhívásra, vagy postai levélre is, 12-13 fontért. Aki pedig igazán gavallér, küldhet egy szakítós ajándékkosarat is. Gondoltak a személyes szakítás híveire is. 66 fontért a cég képviselői találkoznak a jövendőbeli ex-szel és megteszik ők.

A vállalkozás azt ígéri, hogy nem csak időt spórol az ügyfeleinek, hanem a szakítással járó fájdalmat, könnyeket, fogadkozást is.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.