Paris Hiltont kirakták Japánból

Nem tűnt annyira letörtnek, és mosolygott Paris Hilton, amikor elhagyni kényszerült Japánt. A huszonkilenc éves amerikai celeb kedden, magánrepülővel érkezett a tokiói Narita reptérre, ahonnan azonban nem engedték tovább.

Két nap alatt hat órán keresztül faggatták a bevándorlási hivatal emberei Paris Hiltont, és „végső ítéletként” nem engedték be Japánba az amerikai sztárt. A kiutasítás indoka az, hogy Hiltont néhány napja bűnösnek találták, és felfüggesztett börtönre ítélték egy Las Vegas-i drogperben, a japán törvények pedig megtiltják a belépést a kábítószerrel kapcsolatban más országban elítélteknek.

A hatóság emberei hozzátették, hogy egyes esetekben kivételt tehetnek, de az ilyen kérvényt az igazságügy miniszternek előzetesen kell jóváhagynia. Ez történt egyébként a 2002-es labdarúgó világbajnokság előtt Diego Maradonával, akit több kábítószer ügye miatt végül csak harminc napra, „különleges küldöttként” engedtek be az országba.

Hosszú huzavona után a Rolling Stones is japán földre léphetett, 1980-ban azonban Paul McCartney már nem volt ennyire szerencsés: őt marihuána birtoklás miatt tartoztatták le, és utasították ki a narita reptéri hatóságok.

Paris Hilton korábbi nyilatkozata szerint nagyon kedveli Japánt, az elmúlt időszakban rendszeresen megfordult Tokióban, ahol őt – és termékeit is szeretik. A Hilton-lány egyébként testvérével, Nickyvel érkezett volna Japánba, hogy divat- és parfüm márkájukat népszerűsítsék. A fellépés a tokiói malőrt követően nem csak Japánban, hanem Malajziában és Indonéziában is elmarad.

Paris Hilton ügyvédjével a Las Vegas-i tárgyaláson
Paris HILTON amerikai közéleti személyiség, a Hilton-szállodalánc egyik örökösnője Las Vegas-i tárgyalásán ügyvédjével, David CHESNOFF-fal 2010. szeptember 20-án. Ezen a napon megegyezett a hatóságokkal a kokainbirtokláson kapott Paris Hilton, aki az alku értelmében bűnösnek vallotta magát, ennek fejében pedig a súlyosabb ítélet kockázatát elkerülve egyéves felfüggesztett büntetést kapott. Az örökösnőt kétezer dolláros pénzbírsággal, valamint 200 órányi közmunkával is sújtják.
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.