Susan Boyle: 'Gyűlölöm ezt a műsort!'

"Összeomlott" az elvesztett döntő után Susan Boyle, a brit ITV televízió világszerte óriási figyelemmel kísért idei tehetségkutató versenyének legnagyobb sztárja, aki keddi londoni sajtóbeszámolók szerint erőszakos megnyilvánulásokkal és rendkívüli érzelmi kitöréssel reagált hatalmas meglepetést keltő vereségére.

Akik megverték Susan Boyle-t

A 47 éves munkanélküli skót háziasszonyt már a hétvégén kórházba kellett szállítani londoni szállodájából; az első értesülések még csak arról szóltak, hogy "furcsán viselkedett", és "kavart egy kis felfordulást".

Boyle-t a Britain's Got Talent című showműsor abszolút favoritjának tartották egészen a szombati döntő utolsó pillanatáig, a versenyt azonban a Diversity nevű londoni tánccsoport nyerte meg.

A The Sun - a legnagyobb brit bulvárlap - keddi beszámolója szerint Susan a számára csalódást keltő eredményhirdetés másnapján "egész nap zokogott", szidalmazta a produkciós stábot, végül olyan állapotba hergelte magát, hogy el is ájult.

A műsort készítő társaság gyorsan orvost küldött a szállodába, ahol megjelent egy pszichiáter és egy rendőrjárőr is. Susan a rendőrök előtt is hisztériás rohamot kapott; ezután mentővel egy mentális problémákra szakosodott londoni klinikára szállították, ahol azóta is kezelik.

Susan Boyle a The Sun bennfentes forrásai szerint már a döntő után, a színpad mögött azt kiabálta, hogy "gyűlölöm ezt a műsort", és leöntötte egy pohár vízzel a stáb egyik tagját.

A klinikán állítólag macskája miatt kapott pánikrohamot, és egészen addig nem nyugodott, amíg a személyzet fel nem hívta telefonon a Pebbles nevű kedvencet gondozó barátokat.

Már az elvesztett döntő előtt is több jele volt annak, hogy a sztárélettel járó megpróbáltatásokhoz egyáltalán nem szokott Susant rendkívüli módon megviselte a körülötte hirtelen támadt hatalmas felhajtás.
Boyle többször is "robbant", korábbi szállodájából ki is költöztették, miután botrányt rendezett a bárban, nővérével pedig egy ízben úgy összeveszett, hogy rendőrt kellett hívni.

Az is alaposan megviselte, hogy egyszerű falusi házának bejáratánál első fellépése után tábort vert a világsajtó; ha kilépett az ajtón, fotósok hada vette üldözőbe.

Susan Boyle végül kis híján megtört a hatalmas nyomás alatt, és nem cáfolt hírek szerint majdnem kiszállt a versenyből a döntő előtt; állítólag Simon Cowell vezető producer, a zsűri elnöke személyesen győzködte, hogy ne adja fel.

Az óriási felhajtás nem véletlen: a skóciai dombvidék - és a teljes ismeretlenség - mélyéről előkerült amatőr énekes a nemzetközi showvilág legnagyobb énekes sztárjait megszégyenítő hangon adta elő versenyszámát, egy dalt a Nyomorultak című musicalből.

Boyle a három éve futó tehetségkutató műsorsorozat eddigi legnagyobb meglepetése, és pillanatok alatt világszenzációvá vált; az amerikai televíziók hírműsoraiban is vezető hír lett felbukkanása.

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.