Súlyos testképzavarban szenved Victoria Beckham

A divattervezővé lett egykori Spice Girl azt hiszi, ő képviseli napjaink átlagos testalkatú nőjét, pedig csupán hatos, azaz 34-es méretet hord.

Victoria Beckham saját magából indul ki, amikor ruhákat tervez, mert úgy véli, törékeny testalkatával ő képviseli az átlagot. Pedig az egykori Spice Girl az angol mérettáblázat szerinti hatos, azaz 34-es ruhákat hord, az átlagos brit nő viszont tizenhatos, vagyis 44-es mérettel rendelkezik.

Victoria Beckham saját magát tekinti az etalonnak
Singer Victoria Beckham poses as she arrives at the 2012 Vanity Fair Oscar party in West Hollywood, California February 26, 2012. REUTERS/Danny Moloshok (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT) (OSCARS-PARTIES)

A híresség a Harper’s Bazaarnak adott, bikinis fotósorozata mellé készített interjújában beszélt arról, hogy mióta dizájnér lett, akkor érzi magát igazán jól, ha viselni tudja azokat a ruhákat, amiket a kifutón 17 éves modellek mutatnak be. Tavaly, amikor kislányát várta, szenvedett is attól, hogy nem felel meg ennek a saját maga által felállított ideálnak.

Beckhamné munkásságának megítélése mindig megosztotta a divatszakmát: egyesek zseniálisnak, mások közönségesnek nevezik kollekcióit, és őt magát is. Idén azonban megkapta végre a várva várt elismerést, a British Fashion Awardson ő kapta meg az év Designer Márkájáért járó elismerést.

Mindenesetre, akármilyen téves elképzelései is vannak Victoriának az átlagos nőről, az biztos, hogy ruhái már csak borsos áruk miatt sem kerülnek az átlag kezébe.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.