Busznak tolatott egy teherautó Érden - négy sérült

Négyen sérültek meg súlyosan a fõváros XV. kerületében. - Az M7-esen négy autó ütközött, egy súlyos sérült van. Oszlopnak ütközött és meghalt egy motoros a Pentele hídon. - Teherautóval ütközött egy gépkocsi Pilisszentivánnál - a sofőr meghalt.

Busznak tolatott egy teherautó Érden - négy sérült

Egy utas súlyosan, három pedig könnyebben megsérült, amikor a menetrend szerint közlekedõ busznak ütközött egy tolató teherautó szerda délelõtt Érden - közölte a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel. Beluzsárné Belicza Andrea elmondta: egy teherautó nekitolatott az Érd központja felé haladó távolsági busznak, amelynek utasai az ütközés következtében elestek. Az utasok közül négyen megsérültek, egyikük súlyosan. A buszban minimális anyagi kár keletkezett - tette hozzá a sajtóügyeletes.

Teherautóval ütközött egy gépkocsi Pilisszentivánnál - a sofőr meghalt

Meghalt annak a személygépkocsinak a vezetője, amely frontálisan ütközött egy teherautóval szerda délelőtt Pilisszentivánnál, a települést Solymárral összekötő úton - tájékoztatta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-t.
    A személygépkocsi eddig ismeretlen okból áttért az út menetirány szerinti bal oldalára, ahol frontálisan ütközött egy teherautóval. A balesetben a személyautó vezetője életét vesztette - közölte Beluzsárné Belicza Andrea.
    A baleset miatt az utat teljes szélességében lezárták, a forgalmat a helyszínelés és a roncsok elszállításának idejére az úttal párhuzamos földútra terelték.

Négyen súlyosan megsérültek, amikor két autó összeütközött a fõváros XV.  kerületében szerda reggel - tájékoztatta a Budapesti  Rendõr-fõkapitányság (BRFK) az MTI-t.
A baleset a Szentmihályi út és a Mátyás király útja keresztezõdésében történt. Az egyik kocsiban mind a négy utas súlyos sérüléseket szenvedett - közölte Kormos Endre sajtóügyeletes.

Oszlopnak ütközött és meghalt egy motoros a Pentele hídon

A helyszínen meghalt az a férfi, aki segédmotoros kerékpárjával a  Pentele híd egyik oszlopának ütközött - a rendõrség szerdán  tájékoztatta az elõzõ nap történt balesetrõl az MTI-t.
A 40 éves dunavecsei férfi Dunaújváros felé tartott, de elvesztette uralmát a jármûve felett, és nekiütközött a Duna-híd  egyik oszlopának.
A segédmotoros kerékpár vezetõje a baleset következtében súlyos  fejsérülést szenvedett és a helyszínen meghalt - mondta Nyíkos Tamás  törzszászlós, a Bács-Kiskun Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense.

Négyes karambol az M7-esen - egy sávot lezártak

Négyes karambol történt szerda reggel az M7-es autópályán, ezért sávlezárás  akadályozza a fõváros felé haladó forgalmat Érd közelében - közölte  a Budapesti Rendõr-fõkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese az MTI-vel.
Sávváltás közben ütközött egymásnak két kocsi, amelyekbe újabbak csapódtak; a balesetben hárman sérültek meg, egyikük  súlyosan - mondta Kormos Endre.
Tájékoztatása szerint a lezárásra azért van szükség, mert a belsõ sávban helyre kell állítani a megsérült szalagkorlátot

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.