Halottszállító okozott súlyos baleset Seregélyesnél

Halottat szállító autó ütközött frontálisan Seregélyesnél. Több súlyos sérültet, köztük gyerekeket vittek a mentők kórházba, a balesetet okozó sofőr a helyszínen meghalt.

Halottszállító autó és személygépkocsi ütközött frontálisan a 62-es főúton, Seregélyesnél pénteken kora este; a balesetben a szállítóautó vezetője a helyszínen meghalt, a mentők három súlyos, s egy könnyű sérültet szállítottak kórházba - közölte a rendőrség az MTI-vel.

A Dunaújváros felé közlekedő, - rakterében koporsóban egy halottat szállító - autó eddig ismeretlen okból áttért a szemközti sávba és frontálisan ütközött a Székesfehérvár irányába haladó személykocsival, amelyben egy felnőtt és két kisgyerek - 6 és két és féléves - utazott - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A szállítóautó utaskísérője súlyosan megsérült, a másik autóban utazók súlyos, illetve könnyű sérüléseket szenvedtek. Az érintett szakaszon teljes útzár mellett tart a helyszínelés. A rendőrség kéri az arra közlekedőket, hogy óvatosan vezessenek.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.