Strauss-Kahn szexbotránya ihlette Abel Ferrara új filmjét

Dominique Strauss-Kahn szexbotránya megihlette Abel Ferrarat, aki a Deadline információi szerint már dolgozik a forgatókönyvön, és Gérard Depardieu-t és Isabelle Adjanit szemelte ki lehetséges főszereplőknek.

A Deadline információi szerint az amerikai rendező már dolgozik a film forgatókönyvén, méghozzá Christ Zois társaságában.

Strauss-Kahn botránya inspirálta a rendezőt
Strauss-Kahn megbánta és maradhatott

A filmről szóló pletykákat Vincent Maraval producer erősítette meg, aki a lapnak elmondta: – Egy dolgot tudunk, méghozzá hogy Depardieu, Adjani és Ferrara nagyon szeretnének együtt dolgozni. De ebben az iparban ez úgy megy, hogy látnunk kell, ki lehet-e hozni ebből a témából egy filmet. Ma egyelőre annyi biztos csupán, hogy Ferraráék dolgoznak egy forgatókönyvön, amit a Strauss-Kahn-ügy ihletett, és a függőség témakörére illetve a politikusokra koncentrál. Inkább erről van szó, mint magáról a Strauss-Kahn-botrányról.

A francia Le Journal Du Dimanche megpróbálta szóra bírni Depardieu-t, ő azonban semmi konkrétumot nem mondott. Csupán ennyit jegyzett meg: – Általában elég jó vagyok olyan karakterek megformálásában, akiket nem szeretek, vagy akikre egyáltalán nem emlékeztetek.

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.