Stohl szervezetében kábítószert találtak!

Tiltott pszichotróp anyagot talált a toxikológiai szakértő a május 8-án Fót közelében balesetet okozó S. András vérében - közölte péntek délelőtt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.

A korábban tanúként kihallgatott színész-műsorvezetőt, Stohl Andrást súlyos testi sértést okozó járművezetés ittas vagy bódult állapotban bűntettének és kábítószerrel való visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt vonják felelősségre - írták a közleményben.

Stohl András gyermekével a karján idézésre érkezik a dunakeszi rendőrkapitánysághoz, még májusban
Dunakeszi, 2003. április 10. Stohl András színész, műsorvezető gyermekével a karján megérkezik a dunakeszi rendőrkapitányság épületéhez. Korábban dunakeszi rendőrkapitánya azt nyilatkozta, hogy a 2008. május 8-án Budapest és Fót között történt baleset miatt várhatóan gyanúsítottként hallgathatják ki a színészt. MTI Fotó: Baranyai Cs. István

Stohl András egyébként péntek délelőtt megjelent a dunakeszi rendőrkapitányságon. Az őt elkísérő ügyvéd, Somos Zoltán nem mondta el a helyszínen az MTI munkatársának, hogy milyen célból ment be a rendőrségre a színész.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.