Steven Spielbergnek már kicsi a 184 millió dolláros jachtja

Steven Spielberg eladja 184 millió dolláros (51 milliárd forintos) jachtját, mert egy nagyobbra van szüksége - számolt be a hétvégén a Business Insider.
A The Seven Seas elnevezésű, 85 méter hosszú jacht helyett egy olyan hajót szeretne a hollywoodi filmmogul, ahol egy kicsit több a hely.

A filmrendező egyik barátja arról mesélt a The Daily Mailnek, hogy Spielberg nagyon megkedvelte a hajózást és szeretne több időt tölteni a tengerek felfedezésével, de néhány barátját is magával akarja vinni. Ezért nagyobb tengerjáróra van szüksége.
Az Oceanco holland hajóépítő műhelyből kikerült The Seven Seas minden kényelemmel fel van szerelve. A fedélzeten úszómedence, 4,5 méteres üvegfal, amelyre filmet lehet vetíteni, helikopter-leszállóhely, tornaterem és masszázsszoba is található. A fő lakosztályon kívül két VIP-lakosztály, két kétágyas kabin és egy franciaágyas kabin is van a hajón, amelyen összesen tucatnyian alhatnak kényelmesen.

A rendező jelenleg havi 1,2 millió dollárért (335 millió forintért) adja bérbe a jachtot. Spielberg új hajója 91 méter hosszú lesz és a becslések szerint 250 millió dollárból (70 milliárd forintból) épül.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.