Stallone és Klicskóék készítik a Rocky musicalt

Készül a Rocky musical verziója. Nem, ez nem vicc, Sylvester Stallone Vlagyimir és Vitalij Klicskóval karöltve készíti el az Oscar-díjas film musical változatát.

- Mindig is foglalkoztatott az ötlet. Végülis a Rocky egy szerelmi történet és a bokszoló sose győzhetett volna Adrian nélkül - nyilatkozta a projektről a színész. - Büszke vagyok a tervre és Rocky is büszke lenne rá - tette hozzá Stallone, akit a filmbeli szerepe emelt a legnagyobbak közé.

Rocky
Rocky, 1976

A musicalben felcsendülnek, majd olyan dalok, mint az Eye of the tiger és a Gonna Fly Now. A Rocky 1977-ben tíz Oscar-díj jelölést kapott, ebből hármat meg is nyert (legjobb film, legjobb rendező, legjobb vágás).

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat

A német nyelven előadott musical szereplőválogatása még nem fejeződött be, de annyi szinte biztos, hogy maga Stallone szereplőként nem vesz részt a produkcióban - számol be a The Telegraph.

A Klicsko testvérek és a színész lesznek a színdarab producerei és ők tanítják meg a szereplőknek a bokszolás csínját-bínját. – Nagyon izgatottak vagyunk. A Rocky után döntöttünk úgy, hogy erre a pályára lépünk - nyilatkozták a világhírű bokszolók.

A színdarab előreláthatóan 2012 novemberében debütál Hamburgban.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.