„Spirituális erő” késztetett egy rendőrt 40 kés lenyelésére

Negyven kést távolítottak el az orvosok egy indiai rendőr gyomrából. A férfi állítja, hogy „spirituális erő" késztette a zsebkések lenyelésére.

A negyvenkét éves rendőr két hónapig nyelte a késeket. A sebészek ötórás beavatkozás során távolították el az eszközöket a rendőr gyomrából. A férfi hasi fájdalmakkal fordult az Amritsar Corporate Hospital orvosaihoz.

- Júniusban kezdődött, lenyeltem az első kést, és élveztem az érzést. Később szokássá vált - mesélte az indiai férfi. Orvosai először azt hitték, daganatos beteg, de a további vizsgálatok kiderítették, hogy zsebkések vannak a férfi gyomrában, zárt állapotban. A kések hossza körülbelül 18 centiméter volt.

Forrás: Amritsar Corporate Hospital

- Azonnal előkészítettük őt a műtétre, és eltávolítottuk a késeket - mondta Rajinder Rajan, a kétgyermekes apukát megműtő sebészorvos. Két kés a széklettel távozott a férfi testéből. A rendőrről úgy vélik orvosai, hogy mentális problémákkal küzd, ezért felépülése után kezelésre küldik.

Az orvosok nem zárják ki azt sem, hogy a férfi a ritka pica rendellenességben szenved, tehát hogy késztetést érez arra, hogy nem emészthető dolgokat egyen - írja a The Guardian. A rendőr azt mondta, soha többé nem tesz hasonlót.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.