Spermadonortól szült gyereket, majd megkereste és hozzáment

Aminah Hart csak az után találkozott a férjével, hogy megszülte annak gyerekét. A nő anonim spermadonor segítségével vállalt gyereket, majd a kislány születése után felkutatta a férfit. A találkozó olyan jól sikerült, hogy a pár össze is házasodott, történetüket hamarosan filmre is viszik. 

Boldog és egészséges - így jellemezte magát a 45 éves Scott Andersen. Ez a két szó ragadta meg annyira Aminah Hartot, hogy őt választotta gyereke apjának. Az angol születésű, Ausztráliában élő nő 42 évesen határozott úgy, hogy több vetélés után a mesterséges megtermékenyítéssel próbálkozik - számolt be a Mirror.

A nő egy olyan ritka genetikai betegségben szenved, ami megakadályozza, hogy fiút szüljön, azonban a lányoknál nem áll fenn ez a probléma. 

Aminah Hart öt lehetséges jelöltből választotta ki a Tasmániában élő marhatenyészőt. A személyazonosságának az interneten járt utána, úgy, hogy csak a nevét, a foglalkozását és annyit tudott, hogy ausztrálfutball edzőként is tevékenykedik.

A jogszabályok nem kötelezik a donort, hogy találkozzon a mesterséges megtermékenyítéssel született gyerekével annak 18 születésnapja előtt. Scott azonban rögtön beleegyezett a találkozóba, miután látott egy képet a csecsemőről, amin látszott, mennyire hasonlít rá és a másik négy gyerekére, akik a korábbi két házasságából születtek.

Fordított szerelmi történet: előbb a gyerek, aztán az ismerkedés
Fordított szerelmi történet: előbb a gyerek, aztán az ismerkedés
Facebook / Facebook

Először a kislány, Leila első születésnapja előtt négy nappal találkoztak Melbourne-ben. Hamarosan azonban egymásba szerettek és bejelentették, hogy eljegyezték egymást.

"Egyikünk sem számított erre" - vallotta be Scott a Telegraphnak adott interjúban. "Először Leilába szerettem bele és csak aztán lettem szerelmes Aminah-ba. Furcsa kezdet volt. Először havonta találkoztunk. Aminah és én összebarátkoztunk, Leila pedig elkezdett apának szólítani."

"Az első gondolatom az volt: huh, rendes pasi!" - mesélte a találkozóról Aminah. A szokatlan, fordított szerelmi történetet Aminah Hart meg is írta Így jártam apátokkal címmel, amire a filmesek is felfigyeltek, így hamarosan moziban is látható lesz a love story.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.