Spectre lesz az új Bond-film címe

A 24. Bond-filmet a Skyfall után újra Sam Mendes rendezi majd, a 007-est pedig Daniel Craig alakítja immár negyedik alkalommal.
Daniel Craig és Monica Bellucci a csütörtöki sajtótájékoztatón
Daniel Craig és Monica Bellucci a csütörtöki sajtótájékoztatón
Stefan Wermuth / Reuters

Hétfőn kezdik forgatni a legújabb, Spectre című Bond-mozit, amelyet 2015. október 23-án mutatnak majd be az angol mozikban. A rajongók tudhatják, hogy a Spectre egy nemzetközi terrorszervezet neve.

A londoni Pinewood Studios-ból tartottak online sajtótájékoztatót csütörtökön. A cím és a bemutató mellett nyilvánosságra hozták a filmben szereplő színészek listáját is. A Sherlock című sorozat James Moriartyja, vagyis Andrew Scott a brit külföldi titkosszolgálat, az MI6 egyik ügynökét alakítja majd, Dave Bautista, akit legutóbb a Galaxis őrzőiben láthatott a közönség Mr. Hinx karakterét játssza majd. Christopher Waltz a korábbi pletykákkal ellentétben nem Ernst Stavro Blofeld, a főgonosz szerepét kapta, hanem Oberhauserét. Az új Bond-lányokat Lea Seydoux és Monica Bellucci személyesítik meg. Madeleine Swann és Lucia Sciarra szerepében – írja a BBC.

A szereposztásban korábbi hírek szerint feltűnik majd Ralph Fiennes mint M, Naomie Harris mint Eve Moneypenny, Rory Kinnear mint Bill Tanner és Ben Whishaw mint Q is visszatér a filmvászonra. A Pinewood Studios-on kívül forgatnak majd Londonban, Mexikóban, Rómában, Tangerben és Marokkóban is.

Csütörtökön azt is bejelentették,  hogy Bond új kocsija egy Aston Martin DB10 lesz. A forgatás hét hónapig tart majd.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.