A nyomozók még mindig nem tudják, ki lehetett a kétéves kislány erőszakolója

Eltüntették a DNS-nyomokat a két hete megerőszakolt kétéves kislány ruháiról. A hatóságok továbbra is keresik a szörnyű eset óta életmentő műtéteken átesett gyermek bántalmazóját, ám az ügynek még mindig nincs gyanúsítottja.

Nem találtak DNS-mintát a szakértők, amikor megvizsgálták a megerőszakolt kétéves kislányt – tudta meg a Blikk. A VI. kerületi házban - ahol a gyermek élt - úgy látták, hogy a kislány ruháit és ágyneműit is kimosták, még mielőtt a rendőrök a helyszínre érkeztek volna.

A lakásban nyolcan laktak, de sokan megfordultak a kislány körül, így a rendőrség egyelőre nem tudja, ki bántalmazhatta a lányt. A gyerek anyja ugyanakkor az eset után azonnal szakított 19 éves élettársával, akit a rendőrök többször kihallgattak. A nőtől az eset után mindkét gyermekét elvette a gyámhivatal.

A bulvárlap úgy tudja, hogy a nő életében akkor kezdtek rosszra fordulni a dolgok, amikor tavaly elhunyt az élettársa, két gyermekének az apja. Ezután jött össze a szomszédban élő zűrös fiatallal. A nő többször vitte gyerekeit otthonba, ahol kiszúrták a kétéves kislány sérüléseit. A gondozók voltak azok, akik értesítették a rendőrséget és a mentőket.

A lány olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy el kellett távolítani a méhét, s több életmentő beavatkozást kellett rajta végrehajtani.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.