Kénsavat locsolt a ballagókra egy kecskeméti nő

Nem tetszett az egyik szomszédnak, hogy a diákok késő éjjelig beszélgetnek az ablaka alatt, nem csak fenyegetőzött, cselekedett is.

A négyfős társaság és tanáruk Kecskemét egyik pizzériájában üldögélt és beszélgetett, amikor a ház egyik emeleti lakásából kikiabált egy nő. A dühös lakó azt sérelmezte, hogy a diákok túl hangosak. "Takarodjatok onnan! Vagy öntöm a kénsavat" - hangzott a fenyegetés, amit nem vettek komolyan.

"Először azt hittük, hogy egy férfi kiabál az ablakból, mert olyan mély hangja volt" – meséli a Blikknek az egyik diák. "Aztán láttuk, hogy az ablakban egy viszonylag fiatal nő állt." 

Mivel a beszélgetés nem maradt abba, nem késett a válasz sem az emeleti ablakból, egy vödörnyi kénsav formájában. A legtöbbet a tanár kapta a maró anyagból. Neki a háta és a nyaka sérült meg. A legtöbb sav a diákok ruhájára, cipőjére és jutott, de így is orvosi ellátásra szorultak. 

"Több személyt is ellátott ambulanciánk múlt péntekre virradóra, marásos sérülésekkel" – erősítette meg a lap értesüléseit dr. Horváth­ Zsolt orvos igazgató, baleseti sebész. "Valamennyien­ elhagyták a kórházat, senkit nem kellett benn tartanunk." 

A szomszédok azonban teljesen igazat adnak a nőnek. Örülnek, hogy végre valaki lépett is az ügyben, mert sokukat régóta zavarta már a pizzéria és a hangoskodó vendégek. A bulvárlap úgy tudja, a rendőrség egy 32 éves nőt gyanúsít az ügyben. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.