Sorozatbetörőket fogtak a nagykátai rendőrök

Több mint tíz betörésből származó, csaknem hatszáz tárgyat foglaltak le a nagykátai nyomozók egy háromtagú betörőbanda tartózkodási helyén; a férfiakat őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat- közölte a Pest Megyei Rendőr - főkapitányság (PMRFK) szóvivője hétfőn az MTI-vel.

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta, hogy a tápiószecsői és tápiósági, harmincas éveikben járó férfiak egy lakossági bejelentést után buktak le.

Február 24-én az esti órákban jelzés érkezett arról, hogy Szentmártonkátán ismeretlenek betörtek egy épülőfélben lévő házba, ahová azonnal elindultak a nagykátai nyomozók. Útközben egy kivilágítatlan, letakart rendszámú Lada Nivát vettek észre. Amikor ellenőrizni akarták a járművet, a benne ülők menekülőre fogták, miközben többször is igyekeztek leszorítani a rendőrök autóját az útról.

Végül a Készenléti Rendőrség kutyás járőrei bukkantak rá az időközben egérutat nyerő kocsira Tápiószecső belterületén - tette hozzá a PMRFK szóvivője.

Hamarosan elfogták a három férfit is, és lakásukon több mint tíz betörésből származó, csaknem hatszáz tárgyat - zömmel műszaki, illetve barkácscikkeket - foglaltak le.

A sorozatbetörés gyanúsítottjai őrizetbe vették, lopás bűntette miatt eljárás indult ellenük, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.