Sorban végzett családtagjaival

A férfi beismerte, hogy baltával agyonütötte 23 éves élettársát, 9 hónapos kisfiukat megfojtotta és azt is elmondta, hogy nagymamája halálához is köze van.

Egy újabb kihallgatás során elismerte a közelmúltban történt, Szeged-gyálaréti kettős gyilkosság elkövetésével gyanúsított M. Viktor Gábor, hogy a nagyanyja halálához is köze van – tudtuk meg Szenti Szabolcstól, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől.

Mint arról lapunkban korábban hírt adtunk, a 22 éves férfivel szemben – akit a Szegedi Városi Bíróság előzetes letartóztatásba helyezett – több emberen elkövetett emberölés, illetve 14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt folytat büntetőeljárást a megyei rendőr-főkapitányság. A férfi beismerte, hogy baltával agyonütötte 23 éves élettársát, és 9 hónapos kisfiukat pedig megfojtotta. A minapi, újabb kihallgatás során pedig azt is elmondta a rendőröknek, hogy a 2005 tavaszán, gyálaréti házában meggyilkolt nagyanyja halálához is köze van. Arra a kérdésre, ez azt jelenti-e, hogy M. Viktor Gábor ölte meg a 74 éves asszonyt, a rendőr-főkapitányság szóvivője azt mondta: ennek a kijelentésnek az alátámasztására további bizonyítékokra van szükség.

Az idős asszonyról korábban azt állapította meg a rendőrorvos, hogy súlyosan bántalmazták egy ütőeszközzel, s ezért veszítette életét. A gyilkossággal akkor egy másik személyt gyanúsítottak, ám a rendőrség bizonyítékok hiányában megszüntette a nyomozást.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.