Sonkával és tojással küldte padlóra a késes rablót a vevő

Egy termetes sonkával és néhány tojással akadályozta meg egy bátor vevő Győrben, hogy kiraboljanak egy kisboltot. A rabló késsel fenyegette az eladót, félmillió forintot meg is kapott a kasszából, ám ekkor a boltba belépő vásárló közbelépett.

Soós Rezső a Kossuth Rádiónak elmondta: amikor betért a boltba, még nem tűnt fel neki, mi történik, később azonban az eladó rákacsintott, majd amikor megfordult az addig vásárlónak hitt rabló, meglátta a kést a kezében.

Ekkor a kezében lévő szatyorral kétszer fejbe vágta, majd dulakodni kezdtek. Végül sikerült a földre löknie, és addig fogva tartotta, míg megérkeztek a rendőrök. A kés pengehosszúsága 14 cm volt, a dulakodás közben el is tört.

Az elkövető néhány nappal korábban egy takarékszövetkezeti fiókot is megpróbált kirabolni, ám ott sem járt sikerrel – mondta Kálmán Gabriella, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Az 57 éves gyanúsított jelenleg előzetes letartóztatásban van, a sorozatos fegyveres rablási kísérletekért akár 15 évet is kaphat.

(Forrás: hirado.hu)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.