Somogyban van még pihenőhely a visszafordított kamionosok számára

Rendőrök segítenek Somogyban a lezárt határátkelők miatt visszafordított kamionosoknak pihenőhelyet találni, mivel a Zala megyei szakaszon mind az M7-es autópálya, mind az M70-es autóút mellett lévő pihenőhelyek és benzinkutak megteltek - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata hétfő délután az MTI-vel.

A megtelt Zala megyei pihenőhelyek miatt visszafordítják a kamionokat az M7-es autópálya eszteregnyei lehajtójánál. Olaszországban ugyanis a rendkívüli időjárás miatt le van zárva az olasz-szlovén határátkelőhely, ezért Magyarországról hétfőn 13 óráig csak a szlovén rendszámú kamionokat engedték be Szlovéniába a tornyiszentmiklósi, valamint a rédicsi határátkelőhelyeken, továbbá csak azok a tehergépjárművek léphettek be a szomszédos országba, amelyek Szlovéniába szállítottak árut.

Somogy megyében még van szabad parkolóhely az M7-es autópályán a szegerdői és a balatonkeresztúri pihenőnél. A rendőrök az autópálya ezen szakaszain tartózkodnak, hogy segítsék a kamionosok parkolását a torlódások elkerülése érdekében.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.